Multifunkciós test masszírozó

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
4,490Ft Eredeti ár:6,490 Ft
db
Nyak-, váll-, hát- és derékfájdalom? A Multifunkciós test masszírozó tökéletesen pihentető és nyugtató masszázst biztosít a fáradt testnek! Ideális a nyaki, a hát, az ágyéki területek és a lábak számára. A Cervical Drum masszázs japán eredetű, ujjnyomásos technika, mely terápiás jelleggel csökkentheti az izomfájdalmak széles skáláját. Megoldást nyújthat hát- és derékfájdalmak esetén és hatékony segítség lehet stressz, álmatlanság ellen is. A hőterápia oldja a fáradtság okozta izommerevséget, és jótékony hatással lehet a vér- és nyirokkeringésre. Jellemzők Cervical Drum masszázs, 2 féle forgásiránnyal. 2 db masszázsfej. Kapcsolható melegítő és világító funkció. Ergonomikus kialakítás. Puha felsőrész. A kézpántok segítségével a nyomás növelhető. Automatikus kikapcsolás kb. 15 perc után. Tápellátás: Hálózati adapter Cipzáras huzat, mely levehető és 30C-on mosható. Anyag: Szövet DC bemeneti feszültség: 12V Teljesítmény: 24W AC adapter: 100-240V 50Hz

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db