Multifunkcionális kártyaolvasó, háromféle USB adatkábellel

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
6,790Ft Eredeti ár:8,390 Ft
db


Nem szeretnél 100 féle kütyüt felhalmozni, de mégis professzionális termékekre vágysz? Garantáltan praktikus és kihasználható! Rendszerezd te is az adataidat! A Multifunkcionális kártyaolvasó, háromféle USB adatkábellel könnyedén be tudod olvasni a legnépszerűbb memóriakártya formátumokat, melyeket elsősorban digitális fényképezőgépekben és okostelefonokban használnak. Emellett a telefonodat is könnyedén össze tudod kötni a laptopoddal, számítógépeddel, így pillanatok alatt át tudod helyezni a rengeteg képet és az egyéb fájlokat, amik csak foglalják a helyet a memóriakártáydon és a mobilod belső tárhelyén. Nem csak a tárhely felszabadítása miatt van szükség erre, hanem azért is, hogy az emlékeid biztonságban legyenek. Bizonyos időközönként érdemes egy külső tárhelyre vagy a laptopodra áthelyezni a képeid, videóid, hogy biztosan meglegyenek, ha esetleg valami baja lenne a telefonodnak! A használata rendkívül egyszerű, egy laikus is megbirkózik ezzel a feladattal. Egyszerűen dugd az olvasót az USB portba, a többi pedig automatikusan történik. A laptopodon megjelenik a Multifunkcionális kártyaolvasó és azok az adatok, amik a kütyün keresztül meg lettek osztva. A LED jelzi az SD kártya megfelelő beillesztését és az adatátvitelt. Kártya nélkül a LED nem világít feleslegesen. Az áramellátást az USB portok biztosítják. A termék jellemzői: Szín: fehér Portok: SD kártya, TF kártya, 2 USB port Kábelek típusai: Micro usb, iPhone és C típusú töltő- ls adatkábel Tehát szinte az összes telefontípussal kompatibilis. Mit rejt a termék doboza? 1 db Multifunkcionális kártyaolvasó, háromféle USB adatkábellel

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok