Mobil szupererős fürdőszobai kapaszkodó

Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
1,690Ft Eredeti ár:1,690 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

BIZTONSÁG  A mozgási nehézségek és egyensúlyi zavarok számos veszélyforrást jelentenek kifejezetten az időseknek és a mozgáskorlátozottaknak! Tudta, hogy a háztartási balesetek jelentős része a fürdőszobában történik? A Mobil szupererős fürdőszobai kapaszkodó biztonságot nyújt a megtámaszkodásban, fel- és leülésben! A szuper erős tapadókorongoknak köszönhetően a kapaszkodó stabilan és biztonságosan feltapasztható a csempére úgy, hogy azt bármikor pillanatok alatt áthelyezhetjük. Tökéletes fürdőszobában, mosdóban, lépcső vagy ülőhely mellett. https://youtu.be/6basY2zfVw4 Segíti a biztonságos ki- és beszállást a fürdőkádba. Pillanatok alatt felszerelhető a tapadókorongok felragasztásával és a biztonsági zár rázárásával. Nincsenek kiálló csavarok, amik veszélyesek lehetnének! A kioldó gombok segítségével rendkívül könnyen felhelyezhető és eltávolítható! Bárhová magunkkal vihetjük, ahol szükségét érezzük a használatának! További jellemzők Mérete: 30 cm x 9,5 cm x 8 cm Anyaga: Műanyag

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db