Mini körömszárító UV lámpa

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
2,090Ft Eredeti ár:2,090 Ft
db


Segít pillanatok alatt megkötni a géllakkot körmeiden. Kis méretű, így bárhova magaddal viheted. Használata egyszerű. Használhatod hamisítás elleni védjegyek ellenőrzésére is. Szeretnéd, ha körmeid pillanatok alatt elkészülnének, de a száradás mindig időigényes? Próbáld ki ezt a körömszárító UV lámpát! Hasznos tudnivalók: Az UV fényre kötődő géllakkok, zselék és körömlakkok használatához tökéletes választás. Apró méretének köszönhetően bárhová magaddal viheted. Funkcionális és kényelmes külsővel rendelkezik. Egyszerűen csak vidd fel a géllakkot a körmeidre, majd a lámpával megvilágítva várd meg amíg az megköt. A lakkzselét használhatod természetes körömre, porcelánra és zselés műkörömre egyaránt, és akár 3-4 hétig is tökéletes marad. A lámpa használható papírpénzek, illetve hamisítás elleni védjeggyel ellátott termékek vizsgálatára is. A lámpa tulajdonságai: Anyaga: alumínium, műanyag Méret: 28 x 28 x 91 mm 9 db LED 3 db AAA elem (nem tartozék) Vízálló Mit rejt a termék doboza? 1 db Mini körömszárító UV lámpa

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok