MicroTouch Solo elektromos szakállvágó és trimmelő

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
3,590Ft Eredeti ár:3,590 Ft
db
A MicroTouch Solo elektromos szakállvágó és trimmelő lehetővé teszi, hogy professzionálisan gondozd arcszőrzeted anélkül, hogy órákat szánnál rá. A MicroTouch Solo, egy hiperfejlett testszőrvágó, ami trimmel, formáz, igazít, és borotvál, méghozzá hihetetlen precizitással! A kétélű, német, rozsdamentes acélpengével felfelé vagy lefelé is haladhatsz, másodpercenként 200 mikrovágással. Az ultrahajlékony fej tökéletesen követi a test vonalát a precíz végeredményért. Kis méretének köszönhetően bárhová magaddal viheted, gond nélkül elfér a táskádban, bőröndödben. USB töltőjével bárhol feltöltheted. Ergonomikus kialakítás, könnyű használat. Safe touch technológiájának köszönhetően biztosan nem vágod meg magad! A három formázófésű segít a kívánt hosszúság és forma elérésében, a beépített LED-nek köszönhetően pedig egyetlen pont sem marad ki. A csomag tartalma: 1 x MicroTouch Solo készülék 1 x USB töltőkábel (80 cm) 1 x tisztító kefe 1 x formázó fej (1 mm) 1 x formázó fej (3 mm) 1 x formázó fej (5 mm)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db