Leifheit Roma 250 81409 ruhaszárító állvány - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Szállítás: 2,340 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
25,890Ft Eredeti ár:30,291 Ft
db

A műanyaggal bevont rudakkal rendelkező, Leifheit Roma 250 ruhaszárító állvány beltéren és külréren is ideális kimosott ruhái szárításához.

Három kényelmes szárítási szintjének köszönhetően – két nagy, állítható szárny, szárítóháló az érzékenyebb és egy alsó szint a kisebb ruhákhoz –különféle mosott ruhák széles skálája szárítható vele tökéletesen.

A legfelső szint két nagy szárnyból áll, melyeket manuálisan a kívánt magasságra állíthatunk be: tökéletes fogasra helyezett nadrágok és ruhák szárításához, mivel azok így nem érnek le a padlóig.

Az olyan érzékeny mosnivalókat, mint például a pulóvereket vagy blúzokat a nagyméretű hálóra fektetve száríthatjuk meg, a kisebb ruhákat pedig az alsó szárítási szinten, így több hely marad a felső részen a nagyobb holmik számára.

A szárítórudak az időjárás viszontagságainak ellenálló műanyag bevonattal lettek ellátva, ezáltal kültéri hazsnálatra is alkamassá téve a ruhaszárítót, melynek lábai pedig a stabilitás növelése érdekébengumi bevonatot kaptak.

A Roma 250 Ruhaszárító elegendő helyet biztosít két-három mosásnyi mennyiség szárításához.

  • Szárítóhossz: 25 m
  • Kapacitás: 2-3 mosásnyi ruha
  • Nagyméretű, állítható szárnyak különböző hosszúságú ruhák szárításához
  • Szárítóháló az érzékenyebb holmik számára
  • Az alsó szint a kisebb ruhák szárítására alkalmas
  • Kültéri és beltéri használatra is egyaránt alkalmas
  • Az időjárás viszontagságainak ellenálló, műanyag bevonattal ellátott szárítórudak

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 2340 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 2340 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 405012
Súly: 3.8 kg
Csomagszám: 1 db