Kutyajáték, kutya labda, interaktív labda kutyáknak

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
4,390Ft Eredeti ár:8,390 Ft
db


Unatkozó kisállatok számára ideális szórakozás. Izeg-mozog, és ha akarod még hangokat is ad ki. Eltűnteti az állatszőrt és a hajszálakat a padlóról. Szeretnél egy játékot, amely hosszútávon lefoglalja hiperaktív házi kedvencedet? Ráadásul bosszant, hogy tele van a szobád hajszálakkal, állatszőrrel és porcicákkal? Mindkettőre van megoldás, ráadásul akár egy termékkel is karikacsapásra orvosolhatod ezt a két problémát. Szerezd be Te is az Interaktív kutya labdát, amely többfunkciós kivitelezésének hála nemcsak garantáltan lefoglalja kisállatodat, de közben még a padlóról is összegyűjti a különböző szőrszálakat. Hasznos tudnivalók: A terméken lévő mikroszálas huzat segítségével hatékonyan tünteti el a port, hajat, szőrszálakat és egyéb szennyeződéseket a padlóról. Bármilyen típusú padló (kivéve szőnyeg) tisztítására alkalmazható, még a repedésekből is képes eltávolítani a szennyeződéseket. Kedvenced imádni fogja, hiszen ő maga tudja gurítgatni, mi több a benne rejlő mini elektronika segítségével a kis mágikus labda magától is tova gurul, így kíváncsivá téve őt. Ráadásul még azt is beállíthatod, hogy a kütyü hangokat bocsásson ki, ezáltal tovább fokozva cicád vagy kutyusod érdeklődését a labda iránt. OLVASD EL A KÜTYÜVEL KAPCSOLATOS BLOGCIKKÜNKET! A Kutyajáték, kutya labda tulajdonságai: 2 db AA elemml működik (nem tartozék) A huzat levehető, mostható és cserélhető Méret: 10 cm átmérő Mit rejt a termék doboza? 1 db Kutyajáték, kutya labda, interaktív labda kutyáknak 4 db Különböző színű huzat

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok