Kulcslyuk világítás (mozgásérzékelős)

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
3,290Ft Eredeti ár:3,290 Ft
db


Nem kell többé a sötétben kitapogatnod a kulcslyukat. Fúrás nélkül felszerelhető az ajtóra. Mozgásra automatikusan felkapcsolódik. Sötétben Te is gyakran percekig keresed bejárati ajtód kulcslyukát? Felejtsd el a sötétben való tapogatódzást és szereld fel az ajtódra ezt a praktikus Kulcslyuk világítást! Telepítése pofonegyszerű. A csomagban található kétoldalú ragasztók segítségével fúrás nélkül rögzítheted a terméket. Ráadásul a ragasztóknak hála bármikor nyom nélkül eltávolítható. Mozgás hatására a kütyübe épített érzékelő azonnal felkapcsolja a világítást, amely ha 5 másodpercig nem érzékel több mozgást automatikusan kikapcsol. A bejárati ajtókon túl több helyen is felhasználható. Rögzítheted akár lépcsőkre vagy szekrényekbe is. A Kulcslyuk világítás tulajdonságai: Anyag: műanyag Méret: 81 x 46 x 30 mm Súly: 45 g Szín: ezüst 4 db szuper fényes fehér LED A mozgásérzkelő hatótávja: 3 m 1 db AA elemmel működik (nem tartozék) Kétoldalú ragasztóval rögzíthető Mit rejt a termék doboza? 1 db Kulcslyuk világítás (mozgásérzékelős)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db