Krétatábla, táblamatrica, öntapadós krétatábla (krétával)

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
2,390Ft Eredeti ár:2,390 Ft
db


Felejtsd el az unalmas cetliket, használj valami innovatívat! Tökéletes megoldás, hogy a gyermeked kiélje a kreativitását. Bármilyen sima felületre felragasztható. Gyermeked előszeretettel rajzol a falra? Ezentúl nem probléma! Ezzel a Táblamatricával nem kell többé aggódnod, ha lurkód krétát ragad és a falhoz igyekszik. A terméknek hála csemetéd is kiélheti a művészi adottságait, miközben Neked sem kell vaskos összegeket falfestékekre költened. Ne korlátozd gyerkőcöd kreativitását egy A4-es fehér lapra! Az Öntapadós krétatábla bármilyen sima felületre felragasztható, legyen szó ajtóról, bútorról, falról stb.. Kiváló minőségű PVC műanyag anyagának hála rendkívül strapabíró, nem ázik el, így nedves szivaccsal is egyszerűen letörölhető róla a kréta. A Krétatábla, táblamatrica tulajdonságai: Méret: 45 x 200 cm Vízálló Vastagsága: 0.8 mm Anyag: PVC műanyag Mit rejt a termék doboza? 1 db Krétatábla, táblamatrica, öntapadós krétatábla 5 db Kréta

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db