Kézi palántázó

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
13,379Ft Eredeti ár:13,379 Ft
db
Takaríts meg időt a zöldségek és virágok ültetésénél...

Takaríts meg időt a zöldségek és virágok ültetésénél! Ezzel a kézi palántázóval sokkal gyorsabban tudod elültetni növényeidet, így hamarabb végezhetsz a kertészkedéssel. Segédeszköz nélkül már az első pár palánta után kiállhat a derekad és már ebédidőben úgy érezheted, mindjárt kipurcansz. Az ültető bottal a kellő mélységre juttathatod a palántákat és még hajolgatnod sem kell hozzá minden műveletnél. Hasznos tudnivalók: A kézi palántázó 90 cm-es magassága mindenki számára kényelmes kézi használatot nyújt. Párnázott fogantyújával egyszerűen használhatod és nem csúszik meg rajta a kezed akkor sem, ha a melegtől megizzad a tenyered. A rozsdamentes acél, palántázó cső hosszú távon megkönnyíti majd munkádat. Így használd: Helyezd a talajba a palántázót. Tedd a hengerbe a palántákat. Alkalmazd a fogantyút, tartsd lenyomva, így ülteted el a palántákat. Előre meghatározott ültetési távolság szerint ismételd meg a fenti lépéseket a következő ültetéshez. A kézi palántázó tulajdonságai: Méret: 7,5 x 90 cm Ültetési sebesség: akár 25 palánta / perc Mit rejt a termék doboza: 1 db Kézi palántázó

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok