Kerti Szegélyépítő forma, Betonforma díszkerthez

Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
5,390Ft Eredeti ár:5,990 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!



Készíts hibátlan kerti szegélyeket! Gyors egyszerű használat, szaktudás nélkül! Hatásos megoldás játsznyi könnyedséggel! szemet gyönyörködtető udvar csak rád vár! Ha ez idáig csak fantáziáltál a kertépítésről, de nem mertél belevágni, akkor most figyelj! Készíts figyelemre méltó díszkerteket egyszerűbben, mint gondolnád! Nem kell hozzá szaktudás, sem pedig folyamatos mérésekés igazítások. És még súlyos költségek sem! A kütyü segítségével könnyűszerrel formázhatod a betont, és lélegzetelállító szegélyeket készíthetsz. Csak húzd végig és várd, amíg megszárad, és kész is vagy. Ugye milyen egyszerű? Ráadásul ezen kívül bátran használhatod, gyep, füves járdarész, terasz, járda, parkoló formálására is. Ne hezitálj, 2021-ben végre valósítsd meg amiről, eddig csak ábrándoztál! Kerti Szegélyépítő forma tulajdonságai - Mérete: 18x18x10 cm - Anyaga: Megerősített műanyag - Színe: Fekete, fehér - Egyszerű használat - Könnyen tisztítható Mit rejt a termék doboza? - 1 db Kerti Szegélyépítő formát

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db