Kaparófa, cicabútor, felfüggesztett játékegérrel, bézs színben

Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
5,490Ft Eredeti ár:11,990 Ft
db

Kaparófa, cicabútor, felfüggesztett játékegérrel, bézs színben

A kaparófa nem csak kikapcsolódást és szórakozást biztosít a cicának, hanem a számukra nagyon fontos karomélezésben is komoly szerepet tölt be, és segít megvédeni a lakás bútorait, szőnyegeit, egyéb kárpitozott felületeit a karmolásoktól. S alakú kialakítása nem csak a rendelkezésre álló felületet növeli meg, hanem akár a kölyök cicák számára is élvezhető játszóteret nyújt, könnyen és biztonságosan mászhatnak, játszhatnak rajta. A legmagasabb pontjáról egy rugalmas szállal felfüggesztett, csörgő, plüss egér lóg le, mely ideális játék, és a cica ösztöneit is fejleszti. A kaparófa valamennyi alkatrésze burkolt, a talp és az S alakú panel szélei puha plüss borítást kaptak, az S panel közepe sűrű szövésű, ellenálló anyaggal van fedve, míg az oszlopon szizál kötél található sűrűn feltekerve.

A cicabútor négyzet alakú talpán stabilan áll, egyszerűen és gyorsan összeszerelhető, melyhez a szükséges csavarokat és imbuszkulcsot a termékkel együtt szállítjuk. 

Méret: 36 x 32 x 37,5cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a BROS raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db