Kanál és fedél tartó (2 db)

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
4,790Ft Eredeti ár:6,789 Ft
db


✔ Tartsd tisztán konyhapultod stílusosan. ✔ BPA mentes, hőálló és mosogatógép-barát. ✔ Stílusos, dekoratív kialakítás. ✔ Lekerekített szélekkel, hogy az olaj és víz ne folyjék ki a pultra. A termék tulajdonságai: Anyag: PP Hőálló (160 C°) BPA mentes Méret: 172 mm x 155 mm x 78 mm 4+2 tartóhely Lekerekített szélek Mosható mosogatógépben Mit rejt a termék doboza? 2 db kanál és fedéltartó Tartsd tisztán a konyhapultot: A kanáltámasz egy csepegtetőbetéttel rendelkezik, amely a barázdás kialakítással hatékonyan megakadályozhatja a víz és az olaj kifolyását, és több főzőeszköz és edényfedél befogadására alkalmas, így könnyebbé teszi a használatát. Könnyen tisztítható: A kanáltartó könnyen tisztítható, ha kevés olaj van a kanáltartón, csak öblítsd le vízzel. Ha sok olaj van a kanáltartón, mosd ki megfelelő mennyiségű mosószerrel. Méret: A kanáltámasz mérete 172 mm x 155 mm x 78 mm, amelybe kanál, merőkanál, csipesz, villa, stb. fér el. minden kanáltámasz egyszerre akár négy főzőedényt is tarthat - minden szükséges főzőedénynek van helye. Előny: A kanáltámasz gyönyörű kialakítása feldobhatja a dekorációt, és a konyhapultot cseppmentesen és rendben tarthatja.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db