Japán stílusú tojástartó

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
13,090Ft Eredeti ár:13,090 Ft
db


✔ Rakosd akár egymásra is őket. ✔ Akár 21 tojás is elfér benne. ✔ Jelezd magadnak a tojások frissességét. ✔ Csúszásgátló aljzat. Multifunkciós tojásadagoló: időtáblázattal (31 nap), hogy rögzíthesd a tojások tárolásának napjait, emlékeztesd magad a frissességre, nagy hely, 21 tojás vagy ördögtojás tárolására. A termék tulajdonságai: Anyag: műanyag Méret: 33 x 23,5 x 7,5 cm Szín: szürke, kék Szilikon, csúszásgátló talp Mit rejt a termék doboza? 1x tojástároló Intelligens tojástartó: Új fiókos kialakítású rendszerező, a tojások automatikusan lefelé gördülnek, könnyű működés még a hűtőszekrény magas részén is, fagyasztóban, kamrában, hűtőszekrényben, konyhaszekrényekben, pulton, kempingben és piknikezésnél is használható. Egymásra rakható és csúszásgátló tojástároló, szilikon bevonattal a lábakon és a belső barázdában, nagyon stabil több réteg egymásra rakásakor, a tojások lassan gördülnek lefelé anélkül, hogy megrepednének

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db