Izomstimulációs alakformáló

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
2,490Ft Eredeti ár:2,490 Ft
db
Ha Te is gyakran jársz edzeni, biztosan találkoztál már azzal a helyzettel, hogy a tökéletes alak eléréséhez olyan izmokat is meg kell dolgoztatni, amelyeket gyakorlatokkal nem könnyű feladat. Ezeknek az izmoknak a fejlesztését szolgálja az izomstimuláció! Ez az Izomstimulációs alakformáló segít az izomzat megfelelő sűrűségének és keménységének a kialakításában és megtartásában!  Bárhol könnyedén használhatod, hiszen ruha alatt is teljesen észrevétlen! A stimulációs gyakorlatok kellemetlenséggel és fájdalmakkal nem jár! Segítségével könnyebben formálhatod az alakod, hiszen ledolgozza a felesleget és megerősíti az izmokat. https://youtu.be/oN2-KW0izNM Jellemzők Segít az izmok keménységének és sűrűségének megtartásában/kialakításában. Használható hason, combon, vállon, kezeken, derékon, nyakon, csípőn. Könnyen felhelyezhető. 6 különböző program. Működés: 2 db AAA elemmel vezérlőegységenként (nem tartozék). A csomag tartalma: 3 db Izomstimulációs lap 3 db Vezérlőegység

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db