Intelligens, elektromos nyakmasszírozó és izomstimuláló készülék

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
5,999Ft Eredeti ár:5,999 Ft
db

Intelligens, elektromos nyakmasszírozó és izomstimuláló készülék

Gyakran fáj a nyakad? Örülnél, ha egy nehezebb munkanap után nem kellene a sokakat érintő, sajgó hátfájástól szenvedned? Felszabadulhatsz a nem kívánt stressz és fáradtság alól, és fellendítheted immunrendszeredet a nyakmasszírozó készülékkel.

Pulzusmasszázs funkcióval ellátott, nyakra könnyen feltehető, kábelmentes elektromos készülék, amely folyamatos melegséget sugároz. Két darab statikus mágnessel ellátott, ami kis elektromos kisülésekkel stimulálja az izmaid. Ettől úgy érezheted, mintha az eszköz megrázna, de ez nem számottevő feszültség.  

A készülék serkenti a véráramlást, alkalmas nyaki fájdalom, váll- és karzsibbadás, fejfájás, szédülés, és a nyaki gerincmeszesedés által okozott tünetek enyhítésére. Ergonomikus, U-alakú kialakítása jól illeszkedik a fejhez és a nyakhoz. Vezetékek nélkül, beépített akkumulátorral működik, így bárhol használhatod, akár utazás közben is - a mellékelt USB kábellel töltheted.

Fontos tudni, hogy az eszköz nem helyettesíthet semmilyen kezelést, beavatkozást vagy orvosi ellátást. Az elektromos kisülések miatt a fájdalom rövid ideig nőhet, majd később oldódik ki az izomgörcs vagy a sajgás.

Főbb jellemzők:

  • Intelligens, elektromos nyakmasszírozó
  • Méret: 192 x 62 x 165 mm
  • Működtetés: beépített akkumulátor (a mellékelt USB kábellel tölthető)
  • 2 db izomstimuláló tappanccsal
  • LED jelzőfény
  • Szín: fehér

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok