Hosszú szőrű, bárányos kispárna

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
4,399Ft Eredeti ár:4,399 Ft
db

Hosszú szőrű, bárányos kispárna  

Szeretnéd pihe-puha, bárányos párnára hajtani a fejed? Ha igen a válaszod, vagy esetleg dekorálnád a lakást húsvétra, egy ilyen párnát be kell szerezned! 

Kedves, hímzett arcot kapott ez a kis birka, amely a hagyomány szerint mély alvást garantál. A bárányok számolgatása már-már ősi tradíció az elalvás segítésében, ehhez a szokáshoz erősebben tudunk kapcsolódni ezzel a párnával.  

Tudományos bizonyítékunk erre persze nincs, de ennek a cuki plüssnek nehéz ellenállni. Hosszúszőrű plüssként is megállja a helyét bármelyik gyerekszobában, és segíthet a pihenésben.  

Nem utolsó sorban húsvéti szimbólum a bárány, így az ünnepre hangolódva kiváló dekoráció lehet belőle. A húsvét elmúltával sem kell a szekrénybe gyömöszölve elrejtened, nézz csak rá: bármikor jól mutat, ráadásul a funkcióját is ki tudod használni minden nap. 

A párna játék, dekoráció és használati eszköz egyben, kicsik-nagyok kedvence, nagyon puha, kiváló ajándékötlet báki számára. 

Főbb jellemzők:

  • Bárányos plüsspárna 
  • Méret 34x30 cm  
  • Párnaként használható  
  • Teljes magassága 35 cm  
  • Színe: barna 
  • 3 éves kortól 

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db