Hordozható láncfűrész élező

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
6,890Ft Eredeti ár:13,190 Ft
db


Élezd meg gyorsan és egyszerűen a láncfűrészed! Felejtsd el az életlen szerszámokat Könnyítsd meg a dolgod favágás közben! Nem úgy halad a munka favágás közben, mint ahogy kellene? Ha a fűrészt már erősen kell nyomni, akkor ráfér egy jó kis élezés. Hiszen az éles fűrész csak úgy húzza magába a fát, ha ez nem történik meg, akkor baj van. Ne gondold az, hogy olyan nagy ördögősség az elhasználódott pengét élezése! Egyszerűbb, mint gondolnád, csak jó szerszámot kell hozzá használni. És most Te megtaláltad azt! Hordozható láncfűrész élezővel könnyedén, megteheted. Alkalmas minden típusú láncfűrészhez és elektromos fűrészhez. A kiváló minőségű alumínium és acél erős ötvözete garantálja neked a tartós és gyors élezést. Az ily módon pedig újra a régi fényében ragyoghat az eszközöd, s ismét gyorsan haladhat a munka. Dolgozz okosabban, ne pedig keményebben. Csökkentsd a munkára fordított időt, de mégis növeld a hatékonyságod. Ezt könnyedén megteheted ezzel az eszközzel. Helyezd rá a kütyüt a vezetőlemezre, hogy jól pontosan illeszkedjen a lánc recéjéhez és rögzítsd rá. Ezt követően használd a vezetőhüvelyt és az élező szárat, ha ezzel kész van, vedd le a kütyüt és készen is vagy, jöhet a következő penge. Mind a láncfűrészed, mind a derekad megköszöni ezt a plusz munkát, s együtt könnyebben végezhettek hatékonyabb eredményt. A Hordozható láncfűrész élező tulajdonságai: - Színe: sárga - Mérete: 86 x 69 x 50 mm - Anyaga: Alumínium és acél ötvözet Mit rejt a termék doboza? -1 db Hordozható láncfűrész élezőt -1 db Élező fejet

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db