Gofrikehelysütő

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
6,390Ft Eredeti ár:6,390 Ft
db
Nem kell azon agyalni, hogy sósat vagy édeset készíts, hiszen számtalan dologgal meg tudod tölteni a kis gofrikosarad. Desszertek, sütemények, fagylaltkelyhek, gyümölcstálak, sőt akár az ebéd elkészítéséhez is kiválóan alkalmas a gofrikehelysütő. A variációk számának csak a képzeleted szabhat határt! A gofrikosarak pár perc alatt elkészülnek és már töltheted, díszítheted is őket. Hoztunk is neked néhány receptötletet, amit te is könnyedén elkészíthetsz a konyhádban. :)   Jellemzők Egyszerre 4 db kehely alakú gofri süthető. Hőszigetelt fogantyú. Tapadásmentes bevonat. Túlmelegedés elleni védelem. Egyéb tartozék: Vezetéktartó Teljesítmény: 520 W Burkolat: Műanyag Méret: 16 cm x 9cm x 22 cm Tápellátás: 230 V / 50 Hz Kábel hossza: 70 cm Termék súlya: 1 kg   Gofri recept Hozzávalók: 50 dkg liszt 3 tojás 1/2 liter tej 12 dkg margarin 15 dkg cukor 1 cs. vaníliás cukor 1,5 cs. sütőpor Tészta összeállítás: A 3 tojást a kis darabokra vágott margarinnal, cukorral, vaníliás cukorral és kb. 3 evőkanál liszttel, kézi mixerrel simára keverjük. Ezután felváltva adagoljuk hozzá a tejet, és a maradék lisztet. A sima, sűrű masszához végül hozzákeverjük a sütőport is. Sütés Hagyd a gofrisütőt üresen üzemelni kb. 10 percig, hogy jól átmelegedjen. Ha csukva van a készülék, akkor hamarabb melegszik fel. A gofritésztából tegyél egy merőkanállal a csésze alakú formákba, kb. a formák feléig, a körbefutó jelzésig. Csukd le a felső sütőlapot és rögzítsd a fogantyú zárral. A készülék fűteni kezd, a piros lámpa világít, majd kialszik. Ekkor még várjon kb. fél percet és ellenőrizze a gofrit. Ha kell, süsd tovább a kívánt szín eléréséig. Fa vagy hőálló műanyag lapáttal vedd ki a gofrikat. Ne használj fém eszközöket a gofrik kivételéhez, mert az megsértheti a tapadásmentes bevonatot. Ha nem sütsz további gofrikat, húzd ki a csatlakozódugót a konnektorból.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db