G3 Elektromos seprű

Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
7,190Ft Eredeti ár:7,190 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Kényelmes takarítás nagy hatékonysággal, de kis erőbefektetéssel? Gyűlölsz hajolgatni a szemeteslapát után, és gyakran megfájdul a hátad a hagyományos seprű használata miatt? Szerezd meg a G3 Elektromos seprűt, és ints örök búcsút a kínlódásnak! A G3 seprű egy igazi segítőtárs a takarításban! Profi eredmény gyorsan és egyszerűen! Jellemzők: Erős szívóhatás, maximális hatékonyság. 4 oldalon forgó keféi elképesztő gyorsasággal pörögnek, így minden irányból feltakarítják a koszt, piszkot. Újratölthető akkumulátora akár 20 perc folyamatos működést biztosít. Tápegység: 7,2 V-os akkumulátor. 360 fokban forgatható takarítófej: a legnehezebben hozzáférhető helyekről is eltávolíthatja a piszkot. Hátkímélő könyökrendszer: hajolgatás nélkül takaríthatsz a bútorok alatt is. Fej mérete: kb. 29,5 x 14,5 x 4,5 cm Nyél hossza: kb. 1,15 m Adapter tápfeszültsége: 230 V 50 Hz Szín: Piros

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok