Fugázópisztoly, fugázó szerszám (kézi)

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
3,290Ft Eredeti ár:3,290 Ft
db


Tökéletes fugázás pillanatok alatt. Használata rendkívül egyszerű és gyors. A csomag 4 darab fúvókát tartalmaz. Mondj búcsút a pepecselős munkának és a plusz takarításnak! Lakásfelújításra adtad a fejed? Már csak a fugázás van hátra, de az akár az egész napodat is elveheti? Mostantól nem! Ha már van tapasztalatod lakásfelújításban, építkezésben akkor Te is tudod, hogy a fugázás az egyik legpepecselősebb feladat. Rengeteg időt vesz igénybe és türelemjátéknak sem utolsó. Azonban, ha a Fugázópisztollyal esel neki a melónak garantáltan felgyorsíthatod a munkafolyamatot. Ezzel a fugázó szerszámmal a tömítő anyagot, a habarcsot pontosan a kívánt helyre nyomhatod. Ezt követően csak pár apró igazítást kell csinálnod, és már kész is vagy. Ezentúl nem kell órákat görnyednek a járólapok fölött és a fugázást követő takarítási időt is minimalizálhatod, ha ezt a kütyüt használod. A Kézi Fugázó szerszám tulajdonságai: Anyag: ABS és rozsdamentes acél Méret: 610 x 135 mm Szín: fekete és sárga A termékhez tartozó fúvókák száma: 4 db A fúvókák méretei: 12, 20, 35, 56 mm Mit rejt a termék doboza? 1 db Fugázópisztoly, fugázó szerszám (kézi) 4 db Fúvókát

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok