Fogfehérítő készlet - fehér mosoly 10 perc alatt

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
1,999Ft Eredeti ár:1,999 Ft
db

Fogfehérítő készlet - fehér mosoly 10 perc alatt

Fehér fogakra vágysz, de nincs időd és pénzed fogorvoshoz menni? Ezzel a készlettel akár 10 perc alatt fehérebb fogaid lehetnek!

Ez a fogfehérítő készlet bizonyítottan fájdalommentes, még érzékeny fogakkal rendelkezők számára is. A készülék UV-fénye a fogak felszíne alá hatol, hogy kifehérítse az elszíneződött fogakat. A gombelemekkel működő, komplett készlet akár 8 árnyalattal világosabbá teheti fogaidat, napi 10 perc használat után.

Használata egyszerű: először tölsdt meg fehérítő géllel a szilikon sínt, majd helyezd a szádba a készüléket, és kapcsold be. A fogfehérítő által kibocsátott fény aktiválja  speciális összetételű gél hatóanyagát, ami elbontja az elszíneződést okozó foltok molekuláit.

Egy kezelés 10 perc, ezt 2-3 hetente érdemes megismételni; a csomag kb. 30 alkalomra elegendő gélt tartalmaz. A gyorsan ható készlet,az orvosi eljárásokkal ellentétben egyáltalán nem okoz fájdalmat, akár tévénézés vagy munka közben is használható.

Főbb jellemzői:

  • Fogfehérítő készlet
  • 10 perc alatt kifejti jótékony hatását
  • Beépített gombelemmel működik (2xCR2025)
  • Érzékeny fogaknak sem okoz problémát
  • Könnyű használni
  • Akár 1 használat után is látható eredmény
  • Higiéniai termék

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok