Fitness korong, gumi kötéllel-Narancssárga-MS107

Szállítás: 2,190 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
5,490Ft Eredeti ár:7,100 Ft
db

Igazán hatékony segítség az alakod formálásához!

A videó csak illusztráció!

Csak tedd a földre a korongot, és már használhatod is. Használata igen egyszerű, csak állj rá a korongra és csavard meg a csípőd, de akár rá is ülhetsz, hogyha az a szimpatikusabb. Ezzekkel a módszerekkel a csipő, has, derék és a comb hatékony formálását segíti elő. A gumi köteleknek köszönhetően tudod erősíteni a karodat is. Napi 10-15 perc használat már segít a fogyásban és formálodásban.

Használhatod akár mezítláb is, hiszen a korong felső részébe beépített mágnesek vannak, amik használat közben masszírozzák a talpat. A gumi kiemelkedésnek köszönhetően a lábak nem csúsznak le róla. A gumi kötelek puha foggantyúkkal vannak ellátva, így kényelmes fogást biztosít.

A termék kis méretű, így nem foglal nagy helyet. Használat után egyszerűen elteheted akár a szekrénybe vagy becsúsztathatod az ágy alá is.

A termék átmérője: 28 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a MS raktárból, melynek szállítási díja 2190 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db