Fényszóró design fólia - Arany

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
2,690Ft Eredeti ár:2,690 Ft
db
Manapság egyre népszerűbbek az egyedi kocsik és motorok! Neked sem kell beállnod a sorba, válj ki a tömegből a Fényszóró színező fóliánkkal! Ráadásul nem csak páratlan külsőt kölcsönöz a fényszóróidnak, de védi is azokat a kavicsoktól és az egyéb külső behatásoktól! Felrakhatod: előre, hátra, motorra, kisbuszra, bármelyik járgányodra! Külső- és belső világításra, felnire, króm díszlécekre, műszerfalra! Mindez csak a kreatív ötleteiden múlik! Ha pedig meguntad, akkor egyszerűen és nyom nélkül leszedhető. Ha Te magad szeretnéd otthon felrakni, akkor mindenképp szerezd be hozzá ezt a hőlégfúvót, hiszen a fóliaragasztót felmelegítve fokozza annak ragasztóerejét, így a tapadás még erősebb és tartósabb lesz! https://youtu.be/Q8WKd659Iw4 Mérete: 120 x 30 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db