Esperanza Apocalypse 3D VR szemüveg okostelefonokhoz Bluetooth-os irányítóval

Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
4,090Ft Eredeti ár:4,090 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Jellemzők: Ezzel a szemüveggel 3D-s filmeket nézhetsz meg a virtuális valóságban. Számos játékkal és filmmel kompatibilis. A burkolatba könnyedén rögzítheted okostelefonodat, melynek képernyőmérete 3,5"-6" közötti tartományban mozog. A rendkívül fejlett, aszférikus lencséknek köszönhetően a lehető legtermészetesebb képeket adja vissza. Kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy megfelelően illeszkedjen az arcodhoz. Elasztikus gumiból készült övek biztonságosan tartják a szemüveget. A szemüveg oldalán rések találhatóak, ezáltal akár fejhallgatóval is használhatod. A Bluetooth távirányító Android vagy iOS telefonokkal működik, lehetővé teszi a telefonra telepített alkalmazások és játékok vezérlését. Lencsék átmérője: 40 mm Az objektív távolságának beállítása: 10 mm-ig A telefon szélessége 60-80 mm-es tartományban mozoghat. Irányító tápellátása: 2 db AAA elem

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok