Elektronikus platform mérleg

Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
12,090Ft Eredeti ár:12,090 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Jellemzők A skála, amely 8 memória üzemmóddal rendelkezik az áruk árának programozásához. A beépített akkumulátoroknak köszönhetően a készülék tökéletes a terepi munkákhoz. A mérleg nagy és olvasható LCD kijelzővel rendelkezik, amely jól látható mind jó megvilágítás mellett, mind gyenge fényviszonyok mellett. Van egy háttérvilágítása, amely tetszés szerint be- vagy kikapcsolható. A nagy, letisztult és intuitív működési funkciógomboknak köszönhetően megkönnyítik a skála használatát. Hátul a mérleg rendelkezik akkumulátorral és stabil talppal van ellátva. Ezek a funkciók nélkülözhetetlen eszközzé teszik minden üzletben. Kiváló minőségű anyagokból készült. Mérési tartomány: 1 kg-tól 100 kg-ig Pontosság: 20 g Tápellátás: 230V hálózati vagy 4V 4Ah akkumulátor (tartozék) Háttérvilágítású LCD képernyő. ZERO funkció Árösszegző függvény Számláló funkció, memória visszahívás ECO funkció - akkumulátor-megtakarítás (a mérleg automatikusan készenléti üzemmódba lép, ha nincs használatban). A platform méretei: 30 x 40 cm A csomag tartalma: Mérleg Hálózati kábel

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db