Elektromos csésze- és italmelegítő + bögre

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
7,790Ft Eredeti ár:7,790 Ft
db
Az elektromos csésze- és italmelegítő jellemzői: Ajándék – készletünk remek ajándék lehet egy nőnek. A bögre az ajándékot átvevő nő ízlésének, érdeklődésének megfelelő lesz, ettől lesz egyedi és ütős az ajándék. A készletben található elegáns fekete melegítő, fekete kerámia bögre fedéllel és kanállal. Minden elem kerámiából készült. Melegen tartás időzítő – szeretnéd, ha kávéd, teád vagy egyéb italaid hosszabb ideig megőriznék hőmérsékletüket? Szereted lassan inni az italaidat, de nem szereted, ha kihűlnek? A mi melegítőnk csak a Te számodra készült. Ez kis méretű készülék speciális indukciós rendszerrel rendelkezik, amely akár 60C-os hőmérsékleten tartja az italt. A bögre elhelyezése után beállíthatod a melegítési időt 1-9 óra között, a fűtési teljesítményt pedig 1 - 40 fokig vagy 2 - 60 fokig. Ezek az opciók megjelennek a kijelzőn. Csúszásgátló talpak – a fűtőtest különféle típusú csészékhez van beállítva, beleértve: fém, kerámia és üveg. Csúszásmentes lábakkal rendelkezik. Tehát ne aggódj amiatt, hogy a melegítő váratlanul megmozdul, és kiborítja az italod. Vízálló - a fűtőalap edzett üvegből, a keret alumínium ötvözetből készült. Az egész vízálló, így még ha véletlenül is kiborul az innivaló, akkor sem hibásítja meg a készüléket. Szín: Fekete Csésze, fedél és kanál anyaga: Kerámia Alapanyag: Edzett üveg alumínium ötvözet Vízálló: Igen Időzítő: Igen 2 fűtési program: 1-40 C és 2-60 C Kábel hossza: 130 cm Teljesítmény: 18 W Feszültség: 220 V Frekvencia: 50-60 Hz Csésze űrtartalom: 400 ml Csésze méretei: 13 x 9,5 x 9 cm Fűtőtest méretei: 12 x 1,5 cm Súly: 627 g Súlya csomagban: 865 g A csomag tartalma: Fűtőtest Bögre Kanál Bögre fedél

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db