Egér és billentyűzet alátét - 89 x 40 cm

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
2,290Ft Eredeti ár:2,290 Ft
db
Az egér és billentyűzet alátét jellemzői: A 89 cm hosszú pad tökéletes a játékosoknak éppúgy, mint az irodába vagy a dolgozószobába, a kényelmet szem előtt tartva! A billentyűzet és az egér elfér rajta. Az IZOXIS pad teljes körű mozgást tesz lehetővé. A nagy méretnek köszönhetően az íróasztal védett a véletlen sérülésekkel szemben. Csúszásmentes - az egérpad alsó része gumiból készült. Ennek köszönhetően felülete csúszásmentes, ami biztosítja az egér maximális pontosságát és irányíthatóságát, valamint gyors mozgást tesz lehetővé a pad elmozdulása nélkül. Vízálló - nagy előnye a vízállóság. Az egérpadot nem sérti meg egy enyhe kiömlés, így egy csésze itallal történt véletlen baleset sem árthat neki. Nem szakad - vastag varrással varrják, amely védi az anyagot és megakadályozza, hogy szétnyíljon és a sarkai elhajoljanak. Ez sokkal hosszabb használatot tesz lehetővé. Szín: Fekete Anyaga: Gumi nylon Méretek (hosszúság / szélesség / vastagság): 89 x 40 x 0,4 cm Súly: 0,760 kg Súlya csomagban: 0,766 kg A csomag tartalma: 1 db Egér és billentyűzet alátét - 89 x 40 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db