Dínó jelmez

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
14,790Ft Eredeti ár:17,390 Ft
db


Vágtass be a buliba egy DÍNÓ hátán! Tedd felejthetetlenné az idei Szilvesztert! Vonzd magadra mindenki tekintetét! Légy te a buli legnagyobb partiarca! Légy te az, aki beidomított egy T-REX-et! Már várod az idei szilveszteri bulit, de még nincs ötleted, hogy mivel tedd emlékezetessé? Gondolom, hogy nem szeretnél egy újabb sablonos csontváz, vagy újabb filmkarakter lenni, amelyekből lesz vagy 4-5 darab ugyanazon a bulin! Tedd parkolópályára a megszokott öltözékeket. Légy eredeti, légy különleges! Viselj egy olyan eredeti és különleges jelmezt, amellyel biztosan nem találkozol! Keltsd fel mindenki figyelmét, légy te a legnagyobb partiarc! A Dínó jelmez ebben segít neked. Garantáltan felejthetetlen leszel az éjszaka folyamán! Mindenki emlékezni fog rád, valamint mindenki selfie-t akar veled csinálni. Légy TE az éjszaka SZTÁRJA! Szoríts mindenki mást a háttérbe! Hasznos tudnivalók: 4 db AA elem működteti a beépített elektromos pumpát, ami 60 másodperc alatt felfújja menetközben is pótolja a jelmez levegőveszteségét, így nem kell attól tartanod, hogy idő közben leereszt alattad. Mérete miatt felnőtteknek, és 150 centiméternél magasabb ifjú felnőtteknek ajánljuk. A jelmez tulajdonsága i - Anyaga: poliészter - Színe: zöld - 4 db AA elemmel működik. - Felpumpálásának ideje: 1 perc Mit rejt a termék doboza? - 1 db dínó jelmezt

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db