Digitális Vízhőmérő

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
9,190Ft Eredeti ár:12,790 Ft
db


A tökéletes vízhez! Búcsúzz el a túl meleg, túl hideg víztől! 5-85 °C mérési tartomány! Egyszerű beüzemelés! Veled is gyakran előfordul, hogy egész nap csak egy kád forró vízre, vagy egy frissítő zuhanyra vágysz, de a víz hőmérséklete egyszerűen soha nem sikerül tökéletesre és ez mindent elront? Vagy túl forró, vagy túl hideg. Sajnos ezek a problémák rengeteg ember életét, pihenését rontják el nap mint nap. De végre itt a megoldás! Búcsúzz el végleg a rossz hőmérsékletű víztől, ennek a digitális csap hőmérőnek köszönhetően! Többé nem kell folyamatosan a kezeddel ellenőrizned a vizet! Csupán beállítod a számodra megfelelő °C-t és már folyhat is a tökéletes víz! Használata és beüzemelése rendkívűl egyszerű, semmiféle szaktudást nem igényel. A csatlakozó 1/2 szabványméretű, így gyakorlatilag minden csaphoz tökéletesen illeszkedni fog majd. Elemre sem lesz szükséged, a termék az energiát az áramló vízből nyeri. Ha a családban található egy pici baba is, akkor pedig különösen jó szolgálatot tehet a hőmérő, ugyanis a kisbabáknál különösen fontos a megfelelő hőmérsékletű fürdővíz! A tökéletes kikapcsolódáshoz, a megfelelő hőmérsékletű víz eléréséhez és egy kisbaba mellé is nélkülözhetetlen termékről van szó! A termékkel mindig eltalálod majd a tökéletes hőmérsékletet, így soha többé nem érhet meglepetés! Tulajdonságok: Anyag: ABS Hőmérsékleti tartomány: 5-85 °C Szín: ezüst Csatlakozó: szabványos 1/2 Méret: 8 x 8.5 x 2.5 cm Súly: 75 g Mit rejt a termék doboza? 1 db Digitális csap hőmérő

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok