Couch Coat kanapévédő takaró

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
4,190Ft Eredeti ár:4,190 Ft
db
Kétoldalas és strapabíró A Couch Coat kanapévédő takaró egyik oldala sötétbarna, másik oldala bézs színű, így mindig a legjobb színben tüntetheted fel kanapédat, mely a nappali középpontja lesz. Erős anyagának köszönhetően rendkívül ellenálló. Hatékony védelmet nyújt A kanapék az idő előrehaladtával megkopnak, szennyeződnek. Leborítják italokkal, vagy éppen a háziállatok piszkítják össze. A Couch Coat kanapévédő takaró éppen ezek ellen nyújt hatékony védelmet, hiszen véd a szennyeződésektől és a kopástól, használatával megőrizhető a kanapé eredeti állapota. Háziállatod ezentúl nyugodtan pihenhet a kanapén, anélkül, hogy összepiszkítaná azt. De nemcsak az új kanapék védelmét könnyíti meg, hanem a régi, kopottas kanapét is új formába hozza. https://youtu.be/_q9r5yxafFw Egyéb jellemzők: Véd a szennyezősektől, ital- és ételfoltoktól. Állattartóknak kifejezetten hasznos. Könnyen a kanapéra helyezhető és levehető. Mosógépben mosható. Dupla oldalú. Teljes mérete: 240 x 165 cm (ebben a karfát takaró rész is benne van) Színe: Barna-Bézs

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db