Cecotec Surface Precision 9600 Smarth Healthy Okosmérleg

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
13,390Ft Eredeti ár:13,390 Ft
db
Jellemzők: Cecotec Surface precision 9600 Smarth Healthy Okosmérleg BIA mérési funkcióval, Bluetooth-os kapcsolattal, edzett üvegborítással. Okostelefon csatlakozás Bluetooth-on keresztül. Az applikáció rögzíti és elemzi az adatokat. A korábbi adatok alapján a fejlődést is nyomon követed. Legfeljebb 8 felhasználó automatikus felismerése a korábbi mérések alapján. Bioelektromos impedancia (BIA) mérési módszer, teljes test elemzéssel és 10 paraméteres precíz méréssel. Súlyt, testzsírt, testtömeg-indexet, izomtömeget, csonttömeget, testkort, víztartalmat, zsigeri zsírt, bazális anyagcserét és a fizikai állapotot is értékeli. Nagy mérési tartomány, 5 kg-tól egészen 180 kg-ig. Mérési pontosság: 100 g BabyWeight funkció, mely lehetővé teszi kisbabák pontos mérését is. Extra lapos kialakításnak köszönhetően bármilyen fürdőszobába illeszkedik. Ellenálló, edzett üveg kialakítás. 4 nagy pontosságú érzékelője szuper pontos mérést tesz lehetővé. Tartalmaz egy mérőszalagot. Automatikusan ki- és bekapcsol ha rálépsz a mérlegre. Túlterhelésjelző, ha meghaladjuk a megengedett maximális tömeget. Nagy, 82 x 44 mm-es kijelző háttérvilágítással, így könnyen leolvashatod a mérési eredményeket. 4 szilikon talp biztosítja a tapadást. Akár kg-ban és lb-ban is megnézheted a mérési eredményeket. Tápellátás: 4 db AAA elem (nem tartozék) Méret: 31 x 31 cm https://www.youtube.com/watch?v=md2EUczfsXg

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db