Bézs macskabútor szizál kaparófákkal 140 cm - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Szállítás: 2,840 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
32,390Ft Eredeti ár:44,050 Ft
db

Ezzel a kiváló minőségű macskabútorral kedvence élesítheti karmait, de akár el is rejtőzhet, pihenhet rajta, és fel is mászhat rá, ha épp úgy tartja kedve. Bármilyen lakberendezési stílushoz illik. A macska kaparófa lehetővé teszi macskái számára, hogy nyújtózkodjanak és mozogjanak, különösen a hideg téli hónapokban, amikor a lakásban vannak.

A plüssel kárpitozott kaparófák kényelmes szizálkötéllel vannak körbetekerve, így ideálisak arra, hogy szőrös kis barátja élesítse rajtuk a karmait. Macskái nagyon élvezni fogják, ahogy kergetik egymást, miközben le-fel ugrálnak erre a nagyszerű játszóközpontra. Macskabútorunk egy kényelmes házikóval is rendelkezik, ahol cicája alhat vagy pihenhet egy jót. Emellett függőággyal, létrával, mászókötéllel, emelvényekkel és pihenőrészekkel van ellátva, hogy kis kedvence mindig jól érezze magát. A macskabútor alja strapabíró és stabil.

  • Színe: bézs, mancs-mintával
  • Anyaga: forgácslemez szerkezet + puha plüss + szizálkötél
  • Macskabútor magassága: 140 cm
  • Talp mérete: 70 x 35 cm (Ho x Szé)
  • Kaparófa átmérője: 6 cm
  • Egy függőággyal, egy létrával, egy mászókötéllel, egy kényelmes házikóval, emelvényekkel és pihenőrészekkel
  • Anyag: Poliészter: 100%

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 2840 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 2840 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 170586
Súly: 11 kg
Csomagszám: 1 db