Automatikus virágöntöző labda

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
2,490Ft Eredeti ár:2,590 Ft
db


Időt spórol. Praktikus megoldás. Önellátóvá teszi növényeidet. Te is jártál már úgy, hogy túllocsoltad szobanövényeid? Vagy épp ellenkezőleg véletlenül kiszáradtak? Gyors és egyszerű megoldást szeretnél találni, hogy egészséges virágok díszíthessék otthonod? Mindenkivel előfordult már, hogy megfeledkeztünk virágaink öntözéséről. Az Automatikus Virágöntöző Labda gondoskodik helyettünk növényeink megfelelő idejű és mennyiségű öntözéséről, és feldobja bármelyik egyszerű szobanövényt! Egyszerűen csak töltsük meg vízzel a labda részt és szúrjuk le a virág mellé a földbe. Az öntöző automatikusan adagolja majd a vizet, szükség esetén pedig újratölthetjük. Termék tulajdonságai: Színe: zöld Anyaga: Műanyag Méretei: Szára: 17,5cm Gömb tmérője: 8cm Csomag tartalma: 1 db automatikus virágöntöző labda

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db