Automata vérnyomásmérő / felkaros kivitel, nagy pontossággal (AEB616)

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
6,999Ft Eredeti ár:6,999 Ft
db

Automata vérnyomásmérő / felkaros kivitel, nagy pontossággal (AEB616)

Minden háztartásba kell egy vérnyomásmérő… Nem csak akkor, ha a családban valaki magas vagy alacsony vérnyomástól szenved. Légy elővigyázatos, szerezd be ezt a digitális vérnyomásmérőt, és mérd meg vele rendszeresen a vérnyomásodat.

Előzd meg az esetleges betegségeket, akkor is, ha úgy érzed, nincs rá szükséged. A mai rohanó világban sokszor megfeledkezünk saját egészségükről. Szánj rá mégis hetente pár percet, hogy megmérd a vérnyomásodat és pulzusodat, hogy ha esetleg valami eltérés lenne, időben kezelhesd.

Ez az automata felkaros vérnyomásmérő gyors mérést tesz lehetővé a kedvenc foteledből, használata rendkívül egyszerű. Csak húzd felkarodra a mandzsettát, majd egyetlen gombnyomással indítsd el a mérést - nagy, jól olvasható kijelzőjén pillanatokon belül láthatod a vérnyomásod és pulzusod értékeit.

Szükség esetén két ember mért értékei tárolhatóak a memóriájában, természetesen dátummal és pontos idővel, így nem kell noteszbe jegyzetelni, és biztosan a pontos értékeket kapja meg orvosod.

Főbb jellemzők:

  • Digitális vérnyomásmérő
  • USB-ről tölthető
  • 2 személy, összesen 99 mért értékét képes tárolni
  • Mérete: 115x96x59 mm
  • Mérési tartományok: vérnyomás: 0-280 Hgmm; pulzus: 40-199
  • Szín: fehér
  • 4 db AA elemmel vagy USB-ről működik ( az elem és az USB kábel nem tartozék)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db