Akupresszúrás matrac - 60x38 cm

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
9,799Ft Eredeti ár:9,799 Ft
db

Akupresszúrás matrac - 60x38 cm

Ismered az akupunktúra pozitív élettani hatásait, de nem vállalod be, hogy össze-vissza szurkáljanak? Ez az akupresszúrás matrac ugyan azt a hatást éri el, szurkálás nélkül!

Az akupresszúrás matrac 210 darab, virágra hasonlító műanyag lemezke segítségével stimulálja az akupresszúrás pontokat. A lemezkéken lévő tüskék a bőrhöz nyomódva serkentik a véráramlást a szövetekben, és hosszabb használat után alkalmas lehet többek között idegfájdalmak, általános fájdalmak, izomfeszültség, kimerültség, stressz és krónikus betegségek kezelésére, illetve a tünetek enyhítésére.

A 60x38 centiméteres akupresszúrás matrac mellett találsz egy fejpárnát és egy hordozó zsákot is. A matrac használatát rövid, ülőhelyzetben végzett gyakorlatokkal kezdd (max. 5 perc), majd ha hozzászoktál, növelheted az akupresszúrás matracon töltött időt, fekvő pozícióra válthatsz.

Főbb jellemzők:

  • Akupresszúrás matrac
  • Mérete: 60x38 cm
  • Oldhatja a stresszt, javíthatja az alvásminőséget, segíthet a különböző fájdalmak csökkentésében
  • Különböző pozíciókban használható
  • Egyszerű, biztonságos
  • Hordozó zsákkal
  • Véralvadási zavarokkal küzdőknek nem ajánlott

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok