Adler AD4815 Zöldségszeletelő

Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
17,990Ft Eredeti ár:17,990 Ft
db
A konyhai előkészületek mestere
Keres egy eszközt, amely megkönnyíti a különféle ételek előkészítését és időt takarít meg a konyhában? Az Adler AD 4815 Zöldségvágó a megoldás, amire szüksége van! Ez a sokoldalú szeletelő öt különböző tartozékkal érkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan és pontosan szeleteljen, reszeljen és aprítson különféle hozzávalókat. Nem kell aggódnia azon, hogy hol tárolja a tartozékokat. Az Adler AD 4815 beépített állvánnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a foglalatokat egy helyen tárolja. Ez a megoldás rendet biztosít és megkönnyíti az összes kiegészítő hozzáférését. A csúszásmentes lábak egy másik előnye ennek a szeletelőnek. Köszönhetően nekik, a készülék stabilan marad a konyhapulton, ami biztonságos használatot garantál az intenzív munka során.Tartozékok:
D1 nagy szemű tartozék tökéletes eszköz zöldségek, mint a sárgarépa, uborka, cukkini, főtt krumpli, kemény sajtok és még csokoládé szeletelésére. Segítségével pillanatok alatt készíthet finom salátákat és harapnivalókat.
D2 kis szemű tartozék szintén nagyszerű zöldségek és egyéb hozzávalók, mint a sárgarépa, uborka, cukkini, főtt krumpli, retek, paprika, kemény sajtok és csokoládé szeletelésére. Ez egy remek opció a precíz és finom darabok kedvelőinek.
D3 vékony szeletelő tartozék tökéletes eszköz zöldségek, mint a sárgarépa, cukkini, főtt krumpli, uborka, paprika, hagyma, karalábé, piros és fehér káposzta, alma és kemény sajt előkészítésére. Könnyedén készíthet hozzávalókat salátákhoz vagy más ételekhez.
D4 vastag szeletelő tartozék szintén nagyszerű zöldségek, mint a sárgarépa, cukkini, főtt krumpli, uborka, paprika, hagyma, karalábé, piros káposzta, fehér káposzta, alma és kemény sajtok vágására. Nagyobb darabok zöldségek vagy gyümölcsök előkészítésére nyer képességet.
D5 pürésítő reszelő tartozék eszköz finom pürék készítésére száraz kenyérből, mogyoróból, dióból, mandulából, parmezán sajtból, csokoládéból, süteményekből és kekszekből. Tökéletes segítség a finom krémek és paszták előkészítésében, amelyek ízt adnak az ételekhez.
Adler Zöldségvágó AD 4815 előnyei: Gyorsan készíthet salátát, reszelhet sajtot pizzára vagy uborkát levesbe, guacamolét is készíthet. Gyorsan vág vagy reszel zöldségeket, gyümölcsöket, sajtot és egyebeket. Kényelmesen tárolhatja a tartozékokat a beépített tartozéktartóval. Csúszásmentes lábak biztosítják a stabilitást. Rendkívül erős és precíz.Műszaki adatok: Készülék méretei: 24.8X16.7X29.3CM Tápkábel hossza: 75 cm Tápkábel színe: Fekete Ház anyaga: ABS Teljesítmény: 150 W

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a ITR raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Súly: 1 kg
Csomagszám: 1 db