(Jakcom B6) Okosóra és vezeték nélküli fülhallgató egyben - Fekete

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
10,490Ft Eredeti ár:10,490 Ft
db


Miért használj Jakcom okosórát? A Jakcom okosórája minden fontos adatot követ veled kapcsolatban, átalakítva pedig headsetként is használhatod! Éppen hívnak? Nem kell rögtön előkapni a telefont! Fogadhatod vele a mobilodra érkező hívásokat. Fontos hívásaidról sem fogsz lemaradni, mivel hívásemlékeztetőt is állíthatsz be rajta. Sportolás közben megfigyeli a pulzusod/ szívverésed, de alvásfigyelő funkcióval is rendelkezik. A karpántról le tudod venni a kijelzőt, amit headsetként is használhatsz. Ez a funkciója akkor lesz a leghasznosabb a számodra, amikor szabad kezekre, zavartalan figyelemre van szükséged. Kiváló akkumulátora van. Akár 150 óráig képes készenlétben maradni, és 10 órát is elcseveghetsz vele. Funkciói: hívásfogadás, hívás emlékeztető, hívástárcsázás, hívásvárakoztatás, újratárcsázás, szívverés/pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámlálás, távolság kijelzés, dátum és idő kijelzés, ébresztő, zenehallgatás. A Jakcom okosóra tulajdonságai: Android és iOS rendszerrel kompatibilis USB-n keresztül tölthető Bluetooth kapcsolat Aktív zajszűrés Képernyő felbontás: 1280x800 px HD OLED kijelző Érzékenység: 123 dB Akkumulátor: 100 mAh Szíj anyaga: szilikon Víz-és porálló: IP55 (vízbe merüléshez nem alkalmas) Applikáció nélkül is követhető funkciók az órán Mit rejt a termék doboza? 1 db Jakcom B6 okosóra/headset (okosóra és vezeték nélküli fülhallgató egyben)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db