5 az 1-ben arctisztító készülék

Szállítás: 1,100 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
2,590Ft Eredeti ár:2,990 Ft
db

5 az 1-ben arctisztító készülék Nehéz megtalálni azt a módszert amivel, fölösleges idő és pénzkidobás nélkül, szépnek és egészségesnek tarthatjuk meg arcbőrünket. Az arctisztító készülék segítségével, gyorsan és egyszerűen, otthon megvalósíthatod mindezt. 5 az 1-ben masszírozó, dolgozik azért, hogy eltávolítsa az elhalt hámsejteket, láthatóan puhábbá és ragyogóbbá varázsolhatja az arcbőrt. A gyengéd masszírozó funkció segítheti a jobb vérkeringést, ezzel megakadályozva a bőr korai öregedését. • 2 különböző fokozat, „Low” tisztítás, „High” hámlasztás • Hatékony mély tisztítás • Ránctalanítás és táplálás • Csökkentheti a leégés okozta károsodásokat az arcbőrön • Összehúzza a pórusokat • Kisimíthatja a finomabb vonalakat, ráncokat • Csökkentheti az elszíneződések, illetve foltok kialakulását • Javíthatja a sejtek megújulását. • Kisimíthatja és puhíthatja a kezek és lábak problémás területeit 5 különböző fej: 1. Puha kefe: letisztítja az arcbőr felszínén keletkezett szennyeződéseket 2. Gördülő masszírozó fej: javítja az arc vérkeringését, hozzájárulva a bőr fiatalításához 3. Smink szivacs: masszírozás, illetve a még tisztább bőr eléréséhez járul hozzá 4. Puha latex szivacs: szem környékének ápolását segíti elő 5. Kiegészítő szivacs: a keményebb bőr eltávolításához 2 db AA elemmel működik (nem tartozék) Anyaga: műanyag

 

Mérete: 7 x 4.5 x 13

 

 

Csomag mérete: 7 x 6 x 17cm

 

 

Súlya: 0. 150 kg

 

 

*A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás.

(PTK 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)

 

 

 



A kép csak illusztráció

 

 

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a BoS raktárból, melynek szállítási díja 1100 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db