4 az 1-ben turmixkészlet

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
18,490Ft Eredeti ár:18,490 Ft
db
Jellemzők Ez a turmixkészlet gyorsabb, kényelmesebb, valamint kevesebb tisztítást és mosogatást igényel, mint egy álló mixer. Rozsdamentes acél tengellyel és pengével van ellátva, és a számos sebességbeállításnak köszönhetően még a legkeményebb zöldségekkel és gyümölcsökkel is megbirkózik. Célunk, hogy gyorsan, egyszerűen és saját igényeid szerint turmixolhass. Ezért a turmixgép változtatható sebességbeállításokkal, turbó funkcióval és rendkívül éles, rozsdamentes acél pengékkel rendelkezik, amelyek szinte mindent képesek felaprítani. Mindezt a 800 W-os motor teszi lehetővé, és csupán egyetlen gombnyomásra van szükség. A 4 az 1-ben turmixkészlet egy bőséges, 900 ml-es turmixpoharat tartalmaz. Turmixolj közvetlenül a pohárban a botmixerrel, így azonnal hozzáadhatod a megfelelő mennyiségű hozzávalót. Az 500 ml-es aprító tökéletes a hagyma, a dió és a karfiol finomra aprításához, míg a botmixer nagyszerűen használható krémes levesek, bébiételek és smoothie-k elkészítéséhez. A turmixkészletben található összes tartozék mosogatógépben tisztítható, de forró vízzel és tisztítószerrel is könnyen elmosható. Ha napi szinten használod a botmixert, javasoljuk, hogy az újszerű állapot megőrzése érdekében válaszd le a lábat a botról, és kézzel mosd el. Műszaki specifikációk: Teljesítmény: 800 W Vezetékhossz: 1,1 m Bemeneti feszültség: 220 - 240 VAC Dugasz: Type C (CEE 7/16) Anyag: Műanyag, Rozsdamentes acél Szín: Fekete/Alumínium

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok