3 rétegű szájmaszk cicás mintával / 50 darabos

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
2,899Ft Eredeti ár:2,899 Ft
db

3 rétegű szájmaszk cicás mintával / 50 darabos

Szereted a macskákat? Szeretnél olyan maszkot hordani ami tele van aranyos cicákkal?

Védd meg a saját és a környezetedet egészségét ezekkel a háromrétegű, eldobható szájmaszkokkal! Réteges kialakításának köszönhetően biztonságosabbá teszi az olyan hétköznapi tevékenységeket, mint a tömegközlekedésen való utazás és a bevásárlás. Viselete kényelmes, két gumipánttal rögzíthető a fülre, míg az orrnál alaktartó fémcsík biztosítja a tökéletes illeszkedést. Nem akadályozza a levegővételt, de a baktériumokat és vírusokat – különösen kilégzésnél – hatékonyan szűri.

Fontos, hogy a szájmaszk fel- és levétele előtt alaposan moss kezet; figyelj rá, hogy tökéletesen illeszkedjen az orrnyergedre, és viselése közben ne nyúlj hozzá. A háromrétegű egészségügyi szájmaszk egyszer használható, levétel után azonnal helyezd zárt szeméttárolóba!

Főbb jellemzők:

  • Háromrétegű szájmaszk
  • 50 darabos kiszerelés
  • Négyszögletes forma
  • Mérete: 175x95 mm
  • Gumis rögzítés
  • Egyszer használatos

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db