2-részes tömör mangófa kis asztal szett - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Szállítás: 2,990 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
50,390Ft Eredeti ár:57,949 Ft
db

Ezek az ipari stílusban pompázó asztalok nosztalgikus hangulatot varázsolnak otthona bármely helyiségébe. A kis asztalokat dohányzóasztalként, éjjeliszekrényként is lehet használni.

Ez az asztalszett tömör mangófából, kézzel készült, így szilárd, stabil, strapabíró és gyönyörű, a kézműves munka pedig még inkább hozzájárul a látványos retró stílushoz. A készítés során minden lépés a legnagyobb odafigyelés mellett történt, legyen szó akár a polírozásról, a mázolásról vagy festésről. A fa erezetének és színének köszönhetően minden egyes bútordarab egyedi és enyhén eltér a többitől. A vázak strapabíró vasból készültek, így még masszívabbá teszik az asztalokat. A szállítás 2 különböző méretű kis-asztalt tartalmaz, amelyek a helytakarékos tárolásuk érdekében, egymás alá csúsztathatók.

Fontos megjegyzés: A bútor színe darabról darabra változik, így a mi kis asztalaink egyediek; a szállítás véletlenszerű.

  • Anyaga: tömör mangófa asztallap + kovácsolt vas lábak
  • Méretei: (nagyobb asztal): 55 x 45 cm (átmérő x Ma)
  • Méretei: (kisebb asztal): 45 x 38 cm (átmérő x Ma)
  • Polírozott és lakkozott
  • A szállítás két különböző méretű kis asztalt tartalmaz

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 2990 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 2990 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 244585
Súly: 10.93 kg
Csomagszám: 1 db