Univerzális telefontartó kerékpárra / Kormányra rögzíthető / Fekete-ezüst

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
1,699Ft Eredeti ár:1,699 Ft
db

Univerzális telefontartó kerékpárra / Kormányra rögzíthető / Fekete-ezüst

Kerékpározás közben használhatod telefonod navigációs rendszerét, figyelemmel kísérheted teljesítményedet, sebességedet is, de ehhez a telefonon és a megfelelő applikációkon kívül egy jól használható telefontartóra is szükséged lesz.

Ezt a konzolt többféle kormányátmérő esetén is stabilan rögzítheted kerékpárodhoz, gömbcsuklójának köszönhetően pedig egyszerűen beállíthatod a kívánt szögbe telefonodat. A tartórész a bilincshez egy zárral csatlakozik, így az egyetlen mozdulattal levehető telefonoddal együtt, ha esetleg egy hívás fogadása így lenne kényelmesebb számodra.  A kerékpáros telefontartó mérete állítható a tartó közepén lévő gomb lenyomásával, 12x6 cm-től 19x10 cm-ig, így szinte az összes telefon méretével kompatibilis. 

Fontosabb tulajdonságok:

  • Telefontartó kerékpárra
  • Egyszerű rögzítés
  • Univerzális méret: 12x6 cm - 19x10 cm
  • ABS műanyag
  • Szín: fekete
  • 250 g

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db