Ultrahangos arctisztító kavitációs peeling akusztikus

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
4,709Ft Eredeti ár:4,709 Ft
db
'Megbízható és korrekt szolgáltatás, mindig azt kapod, amit rendeltél.'

Termékleírás: ???? Az ULTRADISCATIVE ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK NÉLKÜLÖZI A VÖRÖSÁRAMOT ???? A cavitation peeling eljárás az ultrahanghullámok segítségével történő bőrtisztítást jelenti... OTTHONI ARCTISZTÍTÁS ✅ A kezelés elvégzéséhez szükséged lesz... ✅ A tisztítás után a bőrt gyengéden meg... ✅ A kezelés befejeztével az arcot egy gyengéd... Tulajdonságok: ???? LIFTING - Az EMS áram, amelyet a cavitation... ???? Hidratálás - Ez egy hidratáló mód, amely... ???? TISZTÍTÁS - Tisztítja a bőrt a halott bőrrétegektől... Miért vedd meg ezt? ???? Az ULTRADISCATIVE ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK elősegíti... ???? Könnyen használható és biztonságos otthoni használatra. ???? Kiváló minőségű és hosszú élettartamú.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db