Többfunkciós okos karkötő, X1

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
4,190Ft Eredeti ár:4,199 Ft
db

Többfunkciós okos karkötő, X1

Fontos számodra az egészséged? Szeretnél minél több adatot kinyerni a mindennapi tevékenységeidből? Akkor szerezd be ezt a könnyen tölthető, aktivitásmérő okosórát!

Rengeteg funkció segít téged abban, hogy pontosan mérd és figyeld tevékenységeid közben tested minden rezdülését. Az okosóra a lépésszámolást és a kalóriaégetést is rögzíti, a kapott értékeket az elérendő céljaidnak megfelelően felhasználhatsz. Figyelheted vele pulzusodat és vérnyomásodat, de természetesen ellenőrizheted alvásod időtartamát és minőségét is. Nem csak azt jelzi ki, hogy hívásod van, hanem a hívó nevét is kiírja, ha el van mentve a telefonodba a száma. Időjárás-előrejelzést is állíthatsz be a karkötőn, amely persze az időt is mutatja.

Telepítsd okostelefonodra az ingyenes alkalmazást, és miután szinkronizáltad vele készülékedet, segít a mért adatok analizálásában és összegyűjtésében. Az okosóra Bluetooth-on keresztül képes csatlakozni telefonodhoz. Android és iOS készülékkel is kompatibilis. Az appon keresztül akár szelfiket is készíthetsz úgy, hogy az okosórás kezedet csak finoman megrázod.

A karkötő természetesen tájékoztat téged az üzeneteidről, értesítéseidről, hívásaidról. A teljes feltöltés kb. 2 órát vesz igénybe a mellékelt kábellel, és akár 5-7 napig is bírja az akkumulátora. Az USB töltőkábelt a dobozban találod. 

Főbb funkciók:

Óra, dátum, stopper, pulzusmérő, vérnyomásmérő, véroxigénszint mérés, alvásfigyelő, lépésszámláló, kalóriaszámláló, hívásemlékeztető, üzenetemlékeztető

Főbb jellemzők:

  • Okosóra
  • Könnyen kipattintható a szilikon szíjból
  • Az órafej mérete: 4,5 x 2 x 1,1 cm
  • Tartozék: USB-s töltő
  • Kompatibilitás: Android 5,0 és felette, iOs 9,0 és felette
  • Színe: fekete

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db