Távirányítós játék exkavátor / RC markológép, mozgatható rakodó kanállal

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
9,299Ft Eredeti ár:9,299 Ft
db

Távirányítós játék exkavátor / RC markológép, mozgatható rakodó kanállal

Melyik gyermek szája ne maradna tátva egy hatalmas munkagép láttán? Egy markoló hatalmas szórakozást tud nyújtani egy kisgyermek számára, főleg ha vezérelni is lehet - ez a menő markoló bármelyik kissrácot magával ragadja majd!

Irányítsa gyermeked a szobájában vagy a nappaliban zajló építkezéseket ezzel a távirányítós a markolóval, aminek még a rakodó kanalát is lehet irányítani, így pakolni is lehet vele. A gépnek külön irányíthatóak a bal és jobb kerekei, minden irányba lehet vele mozogni: előre-hátra, balra-jobbra.  A játékmarkoló eleje LED lámpával van felszerelve, hogy sötétben se kelljen leállni a munkával.

A működéséhez szükséges berakni a markológépbe az akkumulátort, és a távirányítóba két darab AA elemet; az akkumulátorhoz jár egy töltőkábel. A játék alján található a bekapcsoló pöcök.

Főbb jellemzők:

  • Távirányítós markoló
  • Külön vezérelhető rakodókanál
  • 2 db AA elem és töltőkábel (tartozék)
  • LED lámpa a markoló elején
  • Méret: kb. 29 x 15-22 x 11 cm
  • Szín: sárga/fekete
  • A játék 6 éves kor fölött ajánlott

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db