Szív alakú hajfánk, konty készítő

Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
259Ft Eredeti ár:801 Ft
db


Készíts elbűvölő frizurát pillanatok alatt! Dúsabb hatást kölcsönöz a hajnak. Nehezen kezelhető hajhoz is tökéletes választás. Egyedi megjelenést biztosít számodra. Nem kell fodrász ahhoz, hogy minden nap csodás frizurád lehessen! Ennek a hajfánknak köszönhetően akkor is csodálatos, szív alakú kontyot készíthetsz, ha egyébként a hajad nem túl hosszú vagy dús. Hasznos tudnivalók: Egy jól elkészített konty elegáns megjelenést kölcsönöz számodra, még akkor is, ha előtte esetleg elaludtad a hajad. A kontykészítés egyik legegyszerűbb módja a hajfánk használata. Fésüld ki a hajad alaposan, majd fogd össze egy hajgumival azon a ponton, ahol a kontyot szeretnéd kialakítani. Az elkészült lófarokra húzd rá a hajfánkot, majd a hajtincseketigazítsd el úgy, hogy a segédeszköz ne látszódjon ki. Húzz rá egy vékonyabb hajgumit, hogy megtartsa a hajad a konty készítőn. A kilógó hajtincseket tekerd az elkészült konty köré, és rögzítsd hajtűvel. A hajfánk tulajdonságai: Méret: 8,5 x 10 cm Súly: 25 g Anyaga: habszivacs Szív forma Mit rejt a termék doboza? 1 db Szív alakú hajfánk 1 db hajgumi 4 db hajtű

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok