Spinning kerékpár, pro

Szállítás: 1,860 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
73,990Ft Eredeti ár:89,990 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

-LCD kijelző

-manuálisan állítható ellenállás

-állítható ülés és kormány magasság

-pulzusmérő


A spinning bicikli nem egyszerű szobabicikli, mert az előbbin sokkal könyebben felállhatunk és belevethetjük az edzésbe az összes izomcsoportunkat. A spinning napjaink egyik legkiválóbb kardió edzése, amellyel egyszerre fejleszthetjük állóképességünket és formálhatjuk testünket. A spinning kerékpár előnye, hogy kevésbé terheli az izületeket egyéb kardió mozgásformákkal pl. a futással szemben. Spinning bicikli otthonra is kapható, nem csak edzőteremben végezheted az edzést. Intenzitástól, valamint edzési időtől függően, akár 700-800 kalóriát is égethetsz alkalmanként.  Manuálisan, egy gombbal állítható erősség.

A kormány és az ülés magassága állítható, így a számodra megfelelő pozícióban tudod végrehajtani a mozgásgyakorlatot. A kormányon található érzékelőkkel különböző értékeket mérhetsz, az LCD kijelzőn követheted az idő, sebesség, megtett távolság és az elégetett kalória adatok is. A lendkerék ellenállását egyszerűen, egy manuálisan szabályozható csavar segítségével állíthatod. A pedálok pántokkal vannak ellátva, ezáltal biztonságosabban használható. 



Pro:

-kormány magasság: 90-100 cm

-ülés magasság: 80-95 cm

-maximális teherbírása: 120 kg

-állítható távolság a kormány és az ülés között: 37-42 cm

-telefontartó konzollal

-kulacstartóval

-lendkerék súlya: 6 kg

-a csomag mérete:112x89x26 cm

-a csomag súlya: 29,3  kg

-a termék súlya: 26,5 kg

-termék mérete összeszerelve: 55*100*110cm

Fontos! Spinning biciklinket kezdőknek, alacsonyabb intenzitású edzéshez, kizárólag otthoni használatra ajánljuk! Minden edzés előtt ellenőrizd és húzd meg a csavarokat! Az összeszerelés és a használat előtt alaposan nézd át a használati útmutatót!




Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a DPD futárszolgálat szállítja ki a HL raktárból, melynek szállítási díja 1860 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Súly: 29.3 kg
Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok