SensiTouch elektromos szakállvágó és trimmelő – kétoldalas pengével

Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
3,599Ft Eredeti ár:3,599 Ft
db

SensiTouch elektromos szakállvágó és trimmelő – kétoldalas pengével

Szeretnéd egyszerűen és kényelmes formázni a szakállad? Számolj le a hagyományos borotvákkal, amik irritálják is a bőröd! A SensiTouch elektromos borotva 3 különböző méretű fejébel, bármilyen szakállal megbirkózik.

Cserélhető, kétoldalas rozsdamentes pengéje gyorsan, maradéktalanul eltávolítja a nem kívánt szőrzetet, de kíméletes a bőröddel, nem okoz semmilyen irritációt, kiütést. Szappan, borotvahab és víz nélkül használhatod, USB-ről tölthető akkumulátora pedig 45 perces folyamatos működést biztosít, így bárhol, bármikor használhatod.

A borotva beépített led lámpával rendelkezik, hogy pontosan és precízen borotválkozhass, illetve formázhasd szakállad, bajszod és pajeszod. Három fejet kapsz hozzá (1mm, 3mm,5mm), illetve egy tisztító kefét és egy USB töltőkábelt.

Főbb jellemzők:

  • Elektromos borotva és trimmelő
  • USB-ről tölthető akkumulátor
  • 3 különböző méretű fejjel
  • Beépített LED lámpával
  • 2 oldalas rozsdamentes penge
  • Magas minőségű lítium-ion akkumulátor

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db