RASURE RS-01 RBG XXL gamer egérpad (800x300mm)

Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 hétköznap 9-18 óra között.
6,989Ft Eredeti ár:6,989 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Rasure Rs-01, nagyméretű RGB led-es gamer egérpad. A 80x30cm-es felület gumírozott csúszásmentes kialakítású a tökéletes játékélményért. 11 különböző RGB led fénymóddal egyedi megjelenést adhatsz asztalodnak, varrott szélű kivitel, amely jelentősen megnöveli az egérpad élettartalmát. A pad mikro szálas anyaga garantálja az egér precíz mozgását, vízálló felülete könnyen tisztítható, hogy neked csak a játékra kelljen figyelnek.

Az RBG led fény a gombbal kapcsolható vagy akár teljesen kikapcsolható (a kikapcsoláshoz tartsd nyomva a gombot 3 másodpercig), felülete egyszínű fekete. Az egérpadot szinte bárhova helyezheted az asztalon, a 150cm-es textil borítású usb-micro usb kábellel, könnyű a csatlakoztatás.

A doboz tartalma:

XL-es egéprad

1db 150cm hosszú textil borítású usb-micro usb töltőkábel

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36709071654 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a ITR raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db

A  K A T E G Ó R I A  L E G J O B B J A I

Népszerű ajánlatok